Close

Egészség & SportÖsszesen 169 termék a kategóriában.

Az egészséges életmód felé vezető első út egyike a rendszeres sport beiktatása mindennapjainkba. Lehet ez akár séta, kirándulás, futás vagy kerékpározás. Futás vagy kerékpározás közben vigye magával vízzel megtöltött vizespalackját, mobilját csatolja telefontartó karpántjára, sportkameráját rögzítse biciklijére vagy a sisakjára. Miután kellőképp elfáradt a mozgás után, vegye elő kedvenc emblémázott törölközőjét.

Alkategóriák

 • Vizespalack

  evés és ivás

  Ha olyan reklámajándékot szeretnél, ami minden nap előkerül, olyat válassz, ami napi tevékenységhez kapcsolódik – például az evéshez és az iváshoz! Aki gyakran kávézik, az például egészen biztosan örülni fog egy hőtartó bögrének, elegánsabb ajándékként pedig akár a borospohár is jó választás lehet.

 • Sportkellékek

  egészség és sport

  Mivel az egészség sok ember számára fontos, jó ötlet lehet ezt támogató reklámajándékokkal meglepni az ügyfeleket, ha a profilunkhoz illeszkedik. Salátástál, manikűr szett, kozmetikai termékek, tükör, sport közben karra erősíthető telefontok, illatgyertya –néhány példa ebből a kategóriából.

 • Termoszok & Termoszbögrék
 • Gyümölcs palack
 • Aktivitásmérők & Okosórák
oldalanként
Showing 1 - 12 of 169 items
Showing 1 - 12 of 169 items
Összesen 169 termék a(z) Egészség & Sport kategóriában.
Close