Close

Gépi hímzés

A gépi hímzés az egyik legtartósabb és esztétikusabba emblémázási megoldás

A gépi hímzést főleg ruhák emblémázásához szokták alkalmazni. Tartós és jó minőségű technika, mellyel gyakorlatilag bármilyen minta felvihető a célfelületre. Sokoldalúan felhasználható, legjellemzőbb alkalmazási területe a munkaruhák hímzése.
Gyakorlatilag bármilyen felületen alkalmazható, amire lehet hímezni, elsősorban textilek esetében jöhet szóba. Ezt a technikát automata, digitális hímzőgépekkel alkalmazzák, amik képesek nagyobb megrendelést is teljesíteni egyszerre. A hímzés árát minden esetben meghatározza, hogy mekkora mintáról van szó, mennyi színt kell hozzá használni, illetve hány öltéssel készíthető el az adott minta.

A gépi hímzés előnyei

A gépi hímzés nagy előnye, hogy rendkívül esztétikus, ugyanakkor tartós. Nem kopik le a minta, és mivel jó minőségű cérnákkal készül, attól sem kell tartani, hogy könnyen elszakadnak, vagy éppen ereszteni fogják a színüket.

Gépi hímzés saját üzemünkben

Gépi hímzés
Hallgasson bele varronánk zakatolásásba!

Amit a hímzéseinkről tudni kell

  • Az emblémázni kívánt grafika minden esetben egyedi árajánlat tárgyát képzi
  • Számos tényező befolyásolja az árat: méret, elhelyezkedés, mennyiség, szükséges-e bontani/varrni a kiválasztott textilt, speciális cérnák, stb.
  • A szitanyomásnál drágább lehet, viszont prémium megjelenést eredményez minden felületen

Klasszikus eljárás modern technológiával

A gépi hímzés technikája tehát nem a klasszikus értelemben vett „nyomtatás”, azonban mégis gyakran alkalmazott emblémázási eljárás, így egyértelműen van helye a szolgáltatások között.
Hatékonyan ötvözi a hagyományos eljárásokat a modern technológiával, hiszen a hímzés nagyon régóta alkalmazott módszer, de ma már ez is gépekkel történik, végtelenül profi szinten.
Lehet nem a legolcsóbb emblémázási módszer, de az biztos, hogy nagyon tartós, jó minőségű és mutatós végeredményt ad.
A gépi hímzés nálunk is elérhető, közel két évtizedes tapasztalattal, rövid határidővel, magas minőségben dolgozunk!


Close