Close

Katalógusok

Prémium termékeink

Prémium portfóliónk termékei gyönyörű csomagolásban érkeznek megrendelőinkhez. Műszaki termékeit kiemelten magas minőség, biztonságos használat jellemzi. Nem szokásos „reklámajándék” kategória, a termékfotók ebben az esetben kevesebbet tükröznek mint maga a termék impressziója kézhezvételt követően.

Népszerű szóróajándékaink

Rengeteg újdonsággal, kreatív ötlettel rendelkező portfólió, számtalan színes megoldást kínálva bármilyen témájú rendezvényre, promócióra.

Basic katalógusunk

Ebben a gyűjteményben számos új környezetbarát termékünk mellett, a bevásárlótáskák rendkívül széles összeállítása érhető el nagyon költséghatékony árakon. Újdonságunk a 3D nyomatással megvalósítható egyedi termékek rendelésének lehetősége.

Textiltermékeink

Kínálatunkban biztosan megtalálja az Önnek megfelelő terméket, legyen szó promóciós alapanyagokról, vagy tartós használatra tervezett, munkaruházati textiltermékekről. Divatos termékeink skálája is bővült ebben az évben, öltöztesse kollégáit minőségi ruházati termékeinkbe. Nem a ruha teszi az embert, - ahogy a mondás tartja - de a jó megjelenés jelentősen növeli a pozitív impressziót partnerei, ügyfelei számára.

Green katalógusunk

Ebben a kollekcióban kiemelten fontos szerepet kaptak környezetbarát termékeink. A fenntarthatóság és a felelős termékkollekció fejlesztésének szemléletét és környezeti céljainkat vetítjük márkáinkra.

Higéniai kollekció

Kínálatunkban megtalálható minden alaptermék a tökéletes higiénia fenntartásához. Egyedi, céglogós maszkok, fertőtlenítők, gumikesztyűk, antibakteriális termékek.

MORE THAN GIFTS 2021

MORE THAN GIFTS katalógusunk izgalmas és sokszínű termékkínálattal jelentkezik 2021-ben is. Kiemelten ajánljuk esernyőinket és táskáinkat ebből a kollekciónkból.


Close