Close

Katalógusok

Prémium termékeink

Prémium portfóliónk termékei gyönyörű csomagolásban érkeznek megrendelőinkhez. Műszaki termékeit kiemelten magas minőség, biztonságos használat jellemzi. Nem szokásos „reklámajándék” kategória, a termékfotók ebben az esetben kevesebbet tükröznek mint maga a termék impressziója kézhezvételt követően.

Népszerű szóróajándékaink

Rengeteg újdonsággal, kreatív ötlettel rendelkező portfólió, számtalan színes megoldást kínálva bármilyen témájú rendezvényre, promócióra.

Textiltermékeink

Kínálatunkban biztosan megtalálja az Önnek megfelelő terméket, legyen szó promóciós alapanyagokról, vagy tartós használatra tervezett, munkaruházati textiltermékekről. Divatos termékeink skálája is bővült ebben az évben, öltöztesse kollégáit minőségi ruházati termékeinkbe. Nem a ruha teszi az embert, - ahogy a mondás tartja - de a jó megjelenés jelentősen növeli a pozitív impressziót partnerei, ügyfelei számára.

ECO LIFE katalógusunk

Ebben a kollekcióban kiemelten fontos szerepet kaptak környezetbarát termékeink. A fenntarthatóság és a felelős termékkollekció fejlesztésének szemléletét és környezeti céljainkat vetítjük márkáinkra.


Close