Close

Műgyantás matrica

Hozza 3D térbe logóját!

A műgyantás matrica készítésének lényege, hogy egy sík matricának látványosabb, háromdimenziós külsőt kölcsönöz. Az elkészített matricákat egy kétkomponensű műgyanta réteggel fedik le. Ezt követően a matricákat 24 órán át hagyni kell száradni, így érhető el a végleges állapot. A műgyantás matrica a végén egy víztiszta, 2-3 milliméter vastag, átlátszó réteg alatt lesz látható, aminek köszönhetően háromdimenziós megjelenést kap. A műgyantás technika tehát tulajdonképpen a szemet csapja be. A szimpla, sík matrica 3D-s matricának látszódik, ezáltal lesz nagyon látványos, mutatós.

A műgyanta télen-nyáron tartósít

A műgyanta réteg biztosítja, hogy sokáig megőrizze esztétikus külsejét, rugalmas és ellenálló legyen. Ennek köszönhetően nem sárgul be még sok idő elteltével, felülete fényes marad, továbbá magát az emblémát megvédi a külső hatásoktól és sérülésektől.

Egyszerű és "térszerű"

Szitanyomás direkt eljárással
Emblémázzunk műgyantával!

A 3D matricázás lépései

  • A grafika kinyomtatása digitális nyomtatóval
  • Műgyanta öntés a nyomat és a "dombornyomó" pozícionálása után
  • 24 órás  száradás szobahőmérsékleten

Mihez szokták alkalmazni a műgyantás matricát?

A logók tartósabbá tételéhez, kulcstartók, design-elemek díszítéséhez gyakran alkalmazzák ezt az eljárást, kitűzőket és jelvényeket is készítenek így. A műgyantás matricák sokáig látványosak maradnak, nehezen sérülnek meg annyira, hogy tönkremenjenek, és gyakorlatilag bármire felragaszthatók. Egy sima matricánál ezerszer látványosabbak!


Close