Close

Transzfernyomás

A transzfernyomás nehezen emblémázható felületeknél segít

A transzfernyomás során, ahogy arra a neve is utal, van egy közvetítő eszköz, amin keresztül a festék a célfelületre jut. Akkor ideális ez a módszer, ha nehezen emblémázható, esetleg durva felszínű tárgyakra kell nyomtatni, de fontos, hogy a végeredmény strapabíró legyen és mutatós (habár ez minden esetben lényeges).

Miben különbözik az eljárás a hagyomásos szitanyomástól?

A transzfernyomás során a festék egy olyan papírra kerül, amely mindkét oldalon szilikonizált, majd erről a papírról a szitanyomás technikáját alkalmazva kerül a festék az emblémázandó termékre. A felvitt festéket hőpréssel lehet rögzíteni.
A transzfernyomás technológiáját mi is alkalmazzuk, közel húszéves tapasztalattal, rövid határidővel, magas minőségben dolgozunk!

Transzfernyomás saját üzemünkben

Transzfernyomás
Tekintse meg emblémázási videónkat!

A transzfernyomás lépései

  • A kinyomtatott grafika felvilágítása szitára
  • A transzferpapírra "nyomtatás" szitanyomással
  • A logózni kívánt felület előkészítése
  • A transzferpapíron lévő embléma hőpréssel való átjuttatásaa hordozóra

A transzfernyomás megoldja azt, amit más emblémázási technika nem képes

A transzfernyomás azért tud segíteni akkor, amikor egyéb technikák nem, mert nem az olykor nehezen kezelhető célfelületre kell közvetlenül nyomtatni. A szilikonizált transzferpapírral könnyebb bánni, így nagy segítség ezekben az esetekben, hogy arra kerül a festék, és nem az emblémázandó tárgyra.
Ezzel az eljárással pontos, szépen kivitelezett, valamint jó minőségű és tartós nyomtatást lehet elérni. Ha tehát olyan feladat előtt állunk, amit más technikával nem, vagy csak nagyon nehezen lehet kivitelezni, akkor a transzfernyomás a tökéletes megoldás!


Close