Close

UV-LED nyomtatás

Nyomtatás száradási idő nélkül

Az UV-LED nyomás technikáját alkalmazva jelentősen lerövidülhet a nyomtatás időtartama, ugyanis nem kell száradási idővel kalkulálni. A festék közvetlenül a felületre jut, amely UV fényre azonnal "megköt".
Amikor bármilyen felület nyomtatására kerül sor, nagyon gyakran lényeges tényező az idő. Sok esetben fordul elő, hogy szinte az utolsó pillanatban jut el egy folyamat az emblémázásig, azonban sajnos számos olyan eljárás van, amik nagyon hatékonyak, nagyon szép eredményeket adnak, árban is kedvezőek, azonban időbe telik a megvalósításuk. Ezért a megrendelés szempontjából nem ideális.

Ilyenkor segít az UV-LED

Az UV-LED nyomtatás hatalmas előnye éppen az, hogy kiiktatja a száradási időt, ennek köszönhetően sokkal hamarabb valósul meg az emblémázás, mint más eljárások keretein belül. Éppen ezért, ha sürgős munkáról van szó, mindenképpen jó választás az UV-LED technológia, amennyiben az egyéb tényezők is lehetővé teszik.

Nyomtassunk Powerbankot!

UV-LED nyomtatás
Így készül az UV-LED nyomtatás

Az UV-LED nyomtatás előnyei

  • Hőre érzékeny tárgyak nyomtathatósága
  • Magas kopásállóság
  • Egyedülálló sebesség
  • Fotórealisztikus embléma
  • UV-festék mérgező anyagok nélkül

A sebességbajnok

A kép minősége kiváló, esztétikai szempontból is tökéletes az eredmény, illetve tartóssággal kapcsolatban sem hagy kívánnivalót.
A felhasználási terület igen széles, UV-LED technológiával a nyomtatás történhet fémre, fára, műanyagra és üvegre is.


Close