Close

GYAKORI KÉRDÉSEK

Reklámajándékok

Minta megtekintésére van lehetőségem az irodában?

Igen, lehetőséget biztosítunk a vásárlás előtt az ajándéktárgyak megtekintésére. Számos reklámtermék külföldi beszerzésből van, ezért projektvezetőnkkel minden esetben célszerű előzetesen egyeztetni. Egyedileg gyártott termékek esetén felár ellenében tudunk mintát készíteni.

A reklámajándékokat emblémázás nélkül is megvásárolhatom?

Igen, logózás nélkül is megvehetők termékeink. Az értékes reklámfelület emblémázásával viszont egyedivé varázsolhatja azt.

Milyen típusú reklámajándékok kaphatók?

Kínálatunkban az egyedileg gyártott hűtőmágnestől, reklámédességtől a reklámtollakon át, szinte bármilyen ajándéktárgy beszerzését meg tudjuk oldani. Kategorizált és téma szerint válogatott ötleteinkkel segítjük döntését.  

Előkészületek & látványterv

Mi az a vektoros grafika?

A vektoros grafika nem képpontokból (pixelekből) áll, hanem az egyes vonalaknak kezdőpontjuk és irányuk van (vektorok). A körülhatárolt vonalak objektumként színezhetők, a vonalvastagságok tetszés szerint módosíthatók. A vektoros kép előnye, hogy bármilyen méretű kép elkészíthető belőle, képpont veszteség nélkül. A különböző rétegek is hierarchikusan "pakolhatók" egymásra. Általában vektoros file formák: cdr, eps, pdf és ai.

Mit jelent a pantone szín?

A logóknak előre meghatározott színük van, amit pantone-skálán tudunk a legpontosabban beazonosítani. Pantone-rendszer direkt színét nem lehet szimulálni CMYK (nyomdai) eljárás során. Ha emblémájához nem tud pantone színt társítani, kérem jelezze projektvezető kollégáknak.

Mit tegyek ha nem értek a látványterv elkészítéséhez? Kérhetek hozzá segítséget?

Látványtervet minden megrendelés esetén készítünk, melynek jóváhagyása után kezdjük el a gyártási folyamatokat. Segíteni Ön tud nekünk, ha a vektoros grafikát, a pantone színt, és az adott méretre vonatkozó igényeit, a látványterv készítése előtt megküldi részünkre.

Milyen formátumban kell elküldenem a látványtervet?

Amennyiben konkrét elképzelése van az emblémázott tárgyat illetően, úgy a grafikát vektoros (.ai, .cdr, .pdf) állományban szíveskedjen elküldeni. Ha ez nem áll rendelkezésére, akkor küldje át a meglévő anyagot, és keresünk megoldást a helyzetre.

Emblémázási eljárások

Mitől függ, hogy milyen emblémázási technikát alkalmaznak?

Több évtizedes működésünknek köszönhetően olyan szaktudásra tettünk szert, mely szinte bármilyen reklámfelület tartós emblémázását garantálja. A termék ismeretében és a felhasználás célját szem előtt tartva javaslatot teszünk a legpraktikusabb emblémázási technológiára.

Milyen emblémázási technikák léteznek?

Szitanyomás, transzfernyomás, tamponnyomás, gravírozás, gépi hímzés, szublimációs emblémázás, kerámia dekor, digitális textilnyomtatás, … - szinte valamennyi eljárást saját üzemünkben készítjük el. Részletesebb tájékoztatást az "Emblémázás" menüpont alatt olvashat.

Melyik eljárás a legolcsóbb?

A kiválasztott reklámajándék a mennyiség és az embléma nagyban befolyásolja az alkalmazható technológiát. Tartós és gazdaságosnak mondható eljárások, mérettől függően a tampon- és a szitanyomás..

Melyik technológia legtartósabb?

Az ajándéktárgyak emblémázásánál legfőbb szempontunk a tartósság. Általánosságban elmondható, ha a hordozó reklámfelület anyagában ott van a logó (nem csak a felületén), akkor a minta szinte örök. A gravírozás és a hímzés a legtartósabb technikák egyike.

Lehetséges-e fotórealisztikus képet szitanyomással emblémázni?

Igen, több technika is alkalmas a megvalósításhoz. Digitális nyomtatással, transzfernyomással, szitanyomással, UV-nyomtatással, szublimációs eljárással, is kivitelezhető.

Újrarendelés esetén még egyszer ki kell fizetnem a szitaklisé díját?

Nem, a szitakliséket 2 évig díjmentesen megőrizzük.

Mennyiségek

Mennyi a minimális rendelési mennyiség?

Nincs alsó határ. Viszont a gépbeállások és előkészületek miatt a kis példányszámú emblémázások általában nagyobb költséggel járnak.

Magánszemélyek minimális rendelését is kiszolgáljátok?

Magánemberek rendeléseit nettó 30.000 Ft-tól tudjuk teljesíteni. Első sorban viszonteladók, cégek, intézmények nagyobb volumenű rendeléseire alakítottuk ki gépparkunkat.

Elkészülési idők

Mennyi az elkészülési idő?

Megrendelése az általunk készített látványterv jóváhagyása és az elfogadott vevői rendelés visszaküldésétől számítva kap "zöld utat". A elkészülési idő függ az aktuális raktárkészlettől és a folyamatban lévő gyártások számától. Projektvezetőink minden esetben előre tájékoztatják a pontos szállítás dátumáról.

Kiszállítás & csomagolás

Mennyibe kerül a kiszállítás?

A kiszállításban a legnagyobb nemzetközi futárcégek segítik az időbeni teljesítéseinket. A célállomás figyelembevételével választjuk ki az optimális szállítót. Általánosságban nettó 1.500 Ft /doboz áron fuvaroznak, de törékeny-, raklapos vagy túlméretes, ill. túlsúlyos csomag esetén az összeg emelkedhet, melyről a megrendelés előtt tájékoztatjuk.

Lehetséges-e külföldre történő kiszállítás?

Igen, nemzetközi futárpartnereink szállítják külföldi csomagjainkat. A fuvardíjról projektvezetőink minden eseteben pontos tájékoztatást adnak.

A díszcsomagolás megoldható?

Igen. Legyen akár karácsonyi csomagolás vagy gravírozott fadoboz, egyedi megoldásokat tudunk bármilyen igény teljesítésére. Az "Egyedi gyártás" menüpont alatt további ötletek közül válogathat.


Close