Close

Bemutatkozik a Bolko Promotion

A kezdetek

Reklámtermékek és textilek emblémázásával 1999-ben kezdtük meg működésünket. Saját emblémázó üzemmel rendelkezünk, ahol az alábbi technológiákat alkalmazzuk: szitanyomás, tamponnyomás, gravírozás, gépi hímzés, UV-nyomtatás. Minőségi céges ajándékainkkal és szolgáltatásainkkal, mindig ügyfeleink elégedettségét tartottuk szem előtt. A hosszú múltra visszatekintő vásárlói és viszonteladói partnerkapcsolataink is ennek köszönhetők. Szakképzett értékesítői csapatunk felkészülten várja a megkereséseket. Cégünk a Bolko Csoport tagja.

Eredményeink számokban

  • Több, mint 32 millió termék emblémázása
  • 20 év tapasztalata a reklámtermékek értékesítésében
  • Szállítás egész Európában
  • Több, mint 3.200 elégedett partner
  • 100%-ban előtérben kollégáink szakmai fejlődése
  • Több, mint 45 főnek biztosítunk munkahelyet
  • Kollégáink 75%-a több, mint 9 éve dolgozik velünk

Ügyvezetői köszöntő

Elsődleges célunk, hogy kiváló ár/érték arányú termékekkel, és mindenekelőtt kiváló minőségű szolgáltatással megbízhatóan, hosszú távon álljunk az Önök rendelkezésére. Bármilyen kérdése, ötlete, konkrét igénye van reklámtermékek beszerzésével vagy emblémázásával kapcsolatban, kérem keressen minket!
Köszönöm, hogy meglátogatta oldalunkat.

Bolkovics László, ügyvezető igazgató

Pécsi irodánk

Bolko Promotion Summer-fal

Stratégiánk & Értékeink

A Bolko Promotion minden új és meglévő beszállító esetén évente szállítói átvilágítást végez, hogy követelmény-rendszerünknek megfeleljen.
Ügyfeleink precíz és gyors kiszolgálására nagy hangsúlyt fektetünk.  Munkatársainknak biztosítjuk az egészséges, biztonságos és diszkrimináció-mentes munkakörnyezetet, egyenlő lehetőségeket teremtünk, biztosítjuk a szakmai fejlődés lehetőségét. Partneri kapcsolatainkban maximálisan szem előtt tartjuk a tisztességes és becsületes hozzáállást.

Termékeink & Szolgáltatásaink

A reklámtermékek és céges ajándékok beszerzését európai beszállítók és magyar gyártók biztosítják, akik szavatolják a minőséget. Nagypéldányszámú egyedi reklámtermékeket, megbízható, tapasztalt gyártókkal, Távol-Keleten intézzük.
Saját emblémázó üzemünk felel a gyors határidőkért. Két évtizedes tapasztalatunk és ügyfeleink elégedettsége a garancia, legyen szó szitanyomásról, transzfernyomásról, tamponnyomásról, gépi hímzésről, vagy akár gravírozásról.

A Bolko Promotion további piaci tevékenységek

Reklámtextilek emblémázása

Kínálatunkban megtalálhatóak a legnépszerűbb reklámpóló márkák (a teljesség igénye nélkül):
Fruit of the Loom, Gildan, Sol's, B&C, és a trendkövető, prémium ruházatok mindegyike. Pólók, ingek, pulóverek, formaruhák, nadrágok, kabátok, mellények, slim fit, galléros, v-nyakú, piké vagy pamut - nálunk mindet megtalálja. Saját üzemünkben, rövid határidővel emblémázunk: szitanyomással, digitális textil- nyomtatással, vagy akár gépi hímzéssel.

Munkaruházati & tűzvédelmi termékek

A piacon fellelhető meghatárózó márkájú munkaruhákat és védőfelszereléseket nyújtjuk vásárlóinknak.
Közel 30 éves múlttal rendelkező boltunk kar- nyújtásnyira van Pécs belvárosában.
Bízza magát szakképzett eladóinkra, bármilyen tevékenységhez is keres arra alkalmatos ruhát, vagy kiegészítőt. Nézzen be hozzánk a Jókai utca 35. szám alatti üzletünkbe!
bolko-munkaruhazat.hu

Online gyárlátogatás

Emblémázó üzemünkből videók
Nézze meg hogyan emblémázunk!

Rólunk mondták

Gyors reagálás, precíz, közvetlen munkastílus, megbízható, pontos szállítás versenyképes árakon – nekem ez a BOLKO!

OTP Bank Nyrt.

Cégünk sok éve dolgozik már a Bolkoval legnagyobb megelégedésünkre. Reklámajándékok, nyomdai termékek esetén is mindig kiváló és pontos munkát végeznek. Nincs számukra lehetetlen, és ötletekkel is szolgálnak a tanácstalan ügyfélnek.
Munkatársaik kedvessége és együttműködése határtalan. Akkor sem szorulunk háttérbe, ha mi bizony nem nagy forgalmat generáló ügyfél vagyunk. Na, mi ezért dolgozunk velük rendszeresen. Köszönjük nekik mindezt.

FCC Magyarország KFt.

Velük igazán könnyű a közös munka! Akármilyen eseményre rendeltünk Tőlük ajándéktárgyakat, mindig maximálisan segítőkészek és precízek voltak, az ötleteléstől kezdve egészen a kiszállításig!
Az általuk kínált termékpaletta széles, az emblémázás profi és gyors, a kommunikáció pedig elsőosztályú! Bátran ajánlom a Bolko Groupot mindenkinek, aki biztosra akar menni!

AXIÁL Kft.

A BOLKO cégcsoporttal öröm dolgozni. Rendszerint utolsó percben küldöm nekik a nyomdai munkákat, és mindig nagyon gyorsan, a legmagasabb minőségben készítik el a megrendeléseket, legyen az molino vagy nagy méretű plakát.
Az egyetemen bevezettünk egy új ünnepséget, ami White Coat Ceremony névre hallgat, a tőlük beszerzett, általuk is varrt köpenyeket büszkén hordják hallgatóink. A köpenyek nagyon jó anyagból készülnek, gyönyörű szabásminta alapján. A cégnél elég gyors az iram, több munkatársukkal is kapcsolatban vagyok, mindenki nagyon kedves és segítőkész.
Öröm velük.

Pécsi Tudományegyetem - ÁOK

A Bolko céggel régóta partneri viszonyban állunk. Maximálisan elégedettek vagyunk a munkájukkal, hiszen minden rendelésünket időben és a kért módon kapjuk meg.
Bárimilyen megoldandó probléma vagy kérés esetén mindig bizalommal fordulhatunk hozzájuk, hiszen a tőlük telhető legjobb módon igyekeznek megoldani a feladatot. Nagyszerű csapat és minden esetben készséggel állnak a rendelkezésünkre. A promóciós anyagok jó minőségűek és mindig figyelnek az ügyfél igényeire, egyedi kéréseire.
Nagyon örülünk, hogy együtt dolgozhatunk és a jövőben is szívesen kérünk ajánlatokat a Bolko cégől, mert tudjuk, hogy mindenben a legjobbat kapjuk Tőlük.

Pioneer Hi-Bred Magyarország Kft.


Close