Close

Legutóbbi cikk

Prototípusfejlesztés a textilemblémázási eljárásban
"Prototípusfejlesztés a Bolko Bt-nél” című projekt keretében, sikeresen fejlesztettünk ki egy újszerű...
közzétéve: Jun 9, 2022 | írta: Bolko Promotion
Innováció emblémázó üzemünkben
Szitasablon készítése szitafilm nélkül direkt lézeres levilágítóval. Emblémázó üzemünkben hagyományos – úgynevezett...
közzétéve: Mar 2, 2022 | írta: Bolko Promotion
Logózható pendrive
A minőségi, költséghatékony, modern és praktikus marketingeszköz
közzétéve: Jul 29, 2020 | írta: Bolko Promotion

Hozzászólások

Logózható pendrive

Közzétéve: Jul 29, 2020 | Szerző: Bolko Promotion | Téma: Irodai termékek

A minőségi, költséghatékony, modern és praktikus marketingeszköz

Logózható pendrive: a minőségi, költséghatékony, modern és praktikus marketingeszköz

 

A reklámajándék-tárgyak rendeltetése röviden összefoglalva abban mutatkozik meg, hogy hatékonyan növeljék a márkaismertséget.

Mivel minden típusú vállalkozás életében elengedhetetlen a népszerűsítés, fontos, hogy a leghatékonyabb promó cikkek kerüljenek kiválasztásra. Természetesen nem hagyható ki a sorból az egyedi és költséghatékony szempont sem, mely elvárásoknak tökéletesen megfelel a reklám pendrive.

Az elmúlt évek során ugyanis bebizonyosodott, hogy a logózható pendrive igencsak népszerű promocionális termék a vásárlók körében – köszönhetően praktikusságának, kis méretének, könnyen hordozható mibenlétének.

Érthető, hogy mielőtt vállalkozóként leteszi egyik vagy másik reklámtermék melletti voksát, tájékozódni és mérlegelni szeretne, hogy ebből kifolyólag a lehető legjobb vállalatát és termékeit promotáló eszközt választhassa.

Az alábbiak során arra törekszünk, hogy a logózható pendrive választás melletti érveinket erőteljes alapokra helyezzük. A döntés mindenképpen az Öné!

 

A reklám pendrive melletti döntést befolyásoló faktorok

 

Minőség – sajnálatos módon a tömeggyártásnak betudhatóan egy sor olyan alacsony minőséggel rendelkező meghajtó van jelen a piacon, amelyeknek egy része alkalmatlan mindarra, amire eleve rendeltetett: az adattárolásra. A termékminőség pedig mondanunk sem szükséges: kimagasló tényező (ha nem a legfontosabb!) egy reklámtárgy esetében, melytől a vállalkozók nem kevesebbett várnak el, mint cégnépszerűsítést.

Noha a költséghatékony megoldás a legtöbb cég számára kardinális szempont, mégis rendkívüli módon kell figyelni arra, hogy mindez ne menjen a promocionális eszköz minőségének kárára.

Nem szabad figyelmen kívül hagyni a tényt, mely szerint: az alacsony minőségű reklámajándéktárgy csalódást okozhat az ügyfeleknek, habár épp az ellenkező hatást kellene kiváltania, azaz a felhasználói élményt.

 

Néhány kritérium, melyet érdemes figyelembe venni a minőségszűrés során

 

A reklám pendrive esetében a memóriakártya minősége különféle adatmegőrzési kapacitással rendelkezik. A minőség ellenőrzése céljából érdemes meggyőződni arról, hogy a szállító kizárólag A osztályú memóriakártyát használ.

Megfelelő kupak-illeszkedés – vannak olyan pendrive-ok, amelyek rosszul illeszkedő kupakkal rendelkeznek, ez pedig igen bosszantó lehet a felhasználóknak.

Mindezek mellett árulkodó lehet a silány nyomtatási minőség is.

 

Miért éppen pendrive-ot válasszon reklámajándéknak?

A következő néhány sorban felsoroljuk azokat a jellemvonásokat, amelyek a pendrive-ot optimális promó termékké léptetik elő:

ü  a pendrive modern világunk egyik elengedhetetlen eszköze

ü  mivel dokumentum-, fénykép-, zenetárolási lehetőséget biztosít a felhasználók számára, a mindennapi élet praktikus termékeként tartható számon

ü  manapság már egyre kevesebben használnak CD-t és DVD-t, ugyanis ezeket a meghatókat egyszerűen lehet helyettesíteni egy praktikus, kis helyen is elférő, kevésbé sérülékeny termékkel: pendrive-al

ü  az USB-meghajtók éppen hasznosságukból kifolyólag nyerik el sokak tetszését, ezért rendkívül hatékony reklámtárgynak tekinthetjük ezeket

ü  ez a kicsi elektronikus eszköz, mely ugyanazzal a funkcióval látott napvilágot, mint társai (CD, DVD), mégis gyorsabb adatátvitelt és sokkal nagyobb memóriakapacitást tesz lehetővé

ü  a mai pendrive modellek alkalmasak akár 512 GB, sőt: akár 1 TB tárolására is, mely 1999-ben gyártott 8 MB-os kapacitással rendelkező elődeikhez képest igencsak számottevő ugrásnak bizonyul

ü  ezt a parányi, sokoldalú adattárolóeszközt a világ minden iparágában előszeretettel használják

ü  a megfelelő reklám pendrive kiválasztása során a kapacitás mellett a teljesítményre is fontos figyelni – a meghajtó kiválasztása során jó tudni, hogy minél magasabb az adatátviteli sebesség, annál jobb USB-meghajtóval van dolgunk.

 

Néhány kevésbé ismert érdekesség a pendrive kapcsán

 

A pendrive abba az eszközkategóriába tartozik, melyet gyakran használunk, mégsem ismerjük igazán.

 

A következőkben látni fogjuk, hogy a reklám pendrive méltó helyet foglal el a hatékony marketingeszközök szférájában.

Az USB-meghajtó esetében a meghajtó kifejezés kissé megtévesztő lehet, hiszen ez az eszköz nem rendelkezik mozgó résszel. A kifejezés jelenléte annak köszönhető, hogy az USB ugyanazokat a rendszerparancsokat használja írásra és olvasásra, mint a hagyományos mechanikus meghajtó-változat.

Akinek folyton gondja akad az internetkábel számítógépéhez való csatlakoztatásával, nagy eséllyel szerez be Wi-Fi pendrive-ot, mellyel szinte azonnali módon kiküszöbölhetővé válnak az internetproblémák.

A reklámpendrive-ra is feltölhetők olyan hordpzható alkalmazások (Mozilla, Java, Firefox, néhány játéktípus), melyek által lehetővé válik a szoftverekhez való hozzáférés, a gazdagépen történő telepítés nélkül is.

Abból kifolyólag, hogy a pendrive-ok nem rendelkeznek forgó, mozgó résszel: rendkívül tartósak.

Ez fontos ismérv, mivel a pendrive-ok sem ellenállóak Murphy törvényeinek: leeshetnek, megnyomódhatnak stb. Érdekesség gyanánt jegyezzük le, hogy jelenleg is vannak olyannyira strapabítró pendrive-ok, amelyek ellenállnak az akár 10 tonnás nyomásnak, és a -122 fokos hidegnek is.

A fent ecsetelt tényezők révén Ön is dönthet úgy, hogy egy logózható pendrive által kezd bele termékei és vállalata népszerűsítésébe.

 

 

hozzászólások (0)

Még nincs hozzászólás. Legyen Ön az első!

Komment létrehozása

a komment mellett nem lesz feltüntetve!
az itt megadott név fog megjelenni a komment mellett.
Close